Inspiratiemarkt in Workum

Locatie: de Klameare, Workum
Datum: 04/11/2017
Tijd: 10:00

Het Stipepunt IJsselmeerkust organiseert in samenwerking met de gemeente Súdwest-Fryslân, Timpaan Welzijn en Patyna op zaterdag 4 november de allereerste Inspiratiemarkt van de regio IJsselmeerkust in de Klameare in Workum.

De Inspiratiemarkt, het woord zegt het al, is een aantrekkelijk en interessant evenement voor alle inwoners van het gebied langs het IJsselmeer.

Het doel van de jaarlijks terugkerende markt is om allerlei organisaties uit de regio IJsselmeerkust met de inwoners van de streek in contact te brengen. De organisaties hebben de kans om zichzelf te presenteren met een stand of op een andere manier, zodat de bezoekers van de markt weten waarvoor ze bij een organisatie terecht kunnen en potentiële vrijwilligers kunnen de organisaties ontmoeten om een keus te kunnen maken uit het diverse aanbod aan vrijwilligerswerk.

Er zijn stands, demonstraties en workshops met daarbij gezellige attracties zoals een springkussen en een draaiorgel en voor het nuttigen van een lunch hoeft u niet naar huis want in de Klameare is genoeg te eten en drinken voor jong en oud.

Zet het evenement alvast in uw agenda en neem uw ouders, kinderen en kleinkinderen mee naar de Inspiratiemarkt op zaterdag 4 november in de Klameare in Workum.