Uitnodiging “vrijwilligers treffen”

Uitnodiging “vrijwilligers treffen”

Locatie: Joure, Balk en Lemmer
Datum: 06/10/2017 - 19/10/2017
Tijd: 16:00  tot  19:00

Beste (vrijwilligers) organisatie,

Uw organisatie wordt van harte uitgenodigd om zich te presenteren tijdens het Punt Twa Vrijwilligers Treffen! Vrijwilligerswerk staat volop in de belangstelling. De Fryske Marren kent veel actieve vrijwilligers(organisaties) en een rijk verenigingsleven. Door uw inzet ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Samen met vrijwilligers maken we onze gemeente mooier en socialer. Vrijwilligerswerk: “de smeerolie van de samenleving”, wordt wel eens gezegd…..

In De Fryske Marren is Punt Twa onder andere actief op het gebied van vrijwillige inzet. Punt Twa bemiddelt tussen vraag en aanbod van vrijwilligerswerk en wil vrijwillige inzet meer onder de aandacht brengen. Daarom organiseert Punt Twa in oktober in Joure, Lemmer en Balk, drie regionale vrijwilligersmarkten onder de naam “vrijwilligers treffen’ Dit in samenwerking met diverse vrijwilligersorganisaties. Met een stand kunt u uw organisatie promoten, aandacht vragen voor uw activiteiten en vrijwilligers werven. Deelname is geheel kosteloos en Punt Twa zorgt voor PR voorafgaand aan het Vrijwilligers Treffen.

Programma
Tijdens het Punt Twa Vrijwilligers Treffen zijn er, naast promotiestands, ook interessante workshops voor (potentiële) vrijwilligers. De workshop “Van passie naar vrijwilligerswerk” laat zien hoe passie en talent tot hun recht kunnen komen in vrijwilligerswerk. In de workshop “Vrijwillige inzet, hoe vind je de balans?” wordt gewerkt aan de balans tussen geven en nemen. Want dat leidt tot vrijwilligerswerk met resultaat en voldoening! Tijdens een Meet & Greet kunnen vrijwilligers ervaringen uitwisselen en delen. Er is aandacht voor scholing van vrijwilligers en onder het genot van een hapje en een drankje promoten we het vrijwilligerswerk.

We laten zien hoe leuk en afwisselend vrijwilligerswerk kan zijn!

Wilt u ook uw organisatie en het vrijwilligerswerk promoten? Meldt u snel aan!

Waar en wanneer?
JOURE vrijdag 6 okt. 16.00-19.00 uur Miks welzijn Brugstraat 1
BALK vrijdag 13 okt. 16.00-19.00 uur ’t Haske Dubbelstraat 10
LEMMER donderdag 19 okt. 16.00-19.00 uur PAC Straatweg 52-D

Aanmelden? U kunt zich aanmelden via de website van Punt Twa wij nemen dan contact met u op.
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Jan Posthumus: 06-52625257
Mailen mag ook: info@punttwa.nl.