Gezellige start seizoen mantelzorgers

Gezellige start seizoen mantelzorgers

Geplaatst op 20 september 2021

-Westergeest-

Zaterdag 18 september jl. waren mantelzorgers uit de gemeente Noardeast Fryslan en Dantumadiel van harte welkom bij de opening van het nieuwe seizoen. Zowel jonge mantelzorgers alsook volwassen mantelzorgers konden zich aanmelden voor een gezellige middag. Na een lange periode van geen activiteiten i.v.m. het corona virus, kon er dan eindelijk weer eens een gezellige middag georganiseerd worden door de welzijnsorganisaties Welzijn Het Bolwerk en Timpaan Welzijn.

De mantelzorgers waren op deze dag uitgenodigd op activiteitenboerderij ‘De Hammerslag’ in Westergeest. Onder het genot van een heerlijk kop koffie/thee en gebak, kon men elkaar weer ontmoeten. Vervolgens mochten de mantelzorgers uiteen in kleine groepjes om boerengolf te spelen. Van jong tot oud werd er fanatiek gespeeld. Het minst aantal slagen werd beloond met iets lekkers! Er werd vooral gelachen, genoten en gepraat. Een aantal durfals waagden met een polsstok de sprong over de sloot. Eéntje moest met een nat pak naar huis. Mantelzorgers die liever niet mee wilden spelen, hadden gelegenheid om gezellig op het terras te blijven kletsen.

Na de prijsuitreiking was er tijd om nog na te praten en samen wat te drinken. Ruim vijfendertig enthousiaste mantelzorgers deden mee aan deze start bijeenkomst! Doel van deze middag was ontmoeting, ontspanning, verhalen delen, gezelligheid en ontspanning. Het was een zeer geslaagde middag!