Timpaan Welzijn zoekt een inspirerende en innovatieve manager

Timpaan Welzijn zoekt een inspirerende en innovatieve manager

Geplaatst op 27 maart 2018

Gezocht: inspirerende en innovatieve manager Welzijn

Wil jij bijdragen aan een samenleving waarin ieder mens mee kan doen en kansen krijgt? Dan heeft Timpaan Welzijn een prachtige uitdaging voor jou.

Jouw uitdaging
In een samenleving die inzet op preventie en de eigen kracht van mensen wordt welzijnswerk steeds belangrijker. Timpaan Welzijn kan hierin veel betekenen. Als manager Welzijn is het jouw uitdaging om dit verhaal uit te dragen. Je bent thuis in het sociaal domein en weet wat er speelt op het gebied van sociaal maatschappelijke dienstverlening. Je bent een netwerker die Timpaan Welzijn bij (potentiële) opdrachtgevers als kennispartner onder de aandacht brengt. Die partijen bij elkaar brengt en laat samenwerken. Je weet als geen ander hoe je klantvragen vertaalt naar een passend aanbod. Hierbij ben je in staat om onze organisatie te inspireren om te innoveren en te vernieuwen. Met jouw drive en positieve instelling laat je collega’s sprankelen en trots zijn op hun werk én Timpaan Welzijn.

Wat vragen we van jou?
In een samenleving die snel verandert, zijn we op zoek naar maatschappelijk betrokken mensen met passie voor hun vak en het sociaal domein. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

• HBO+/Academisch werk- en denkniveau
• Ruime kennis van het sociaal domein en een duidelijke visie op sociaal maatschappelijke dienstverlening
• Proactief en ondernemend in het signaleren van en het inspelen op (markt)ontwikkelingen
• Kennis van politieke ontwikkelingen en verhoudingen (op gemeentelijk niveau)
• Vaardig in het realiseren van een constructieve samenwerking met (potentiële) opdrachtgevers
• Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers
• Ervaring met en visie op het werken in een veranderende, resultaatgerichte organisatie
• Kwaliteitsgericht, kostenbewust en resultaatgericht

Werken bij Timpaan Welzijn
Op zoek naar een werkgever die je niet alleen uitdaging biedt, maar ook veel verantwoordelijkheid? Dan is Timpaan Welzijn zeker iets voor jou. We vinden het belangrijk dat je volop ruimte krijgt om jouw kennis en kwaliteiten in te zetten en te laten groeien. Uiteraard bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Sociaal Werk). Timpaan Welzijn is een informele en mensgerichte organisatie. Je voelt je daarom snel thuis bij ons.

Over Timpaan Welzijn
Eenzaamheid, vergrijzing, armoede, veiligheid: elke straat, elke wijk en elk dorp kent z’n sociale vraagstukken. Maar hoe ga je hier als gemeenschap mee om? Hoe voorkom je problemen en hoe zorg je ervoor dat mensen zich samen verantwoordelijk voelen? Timpaan Welzijn brengt sociale vraagstukken in kaart, ondersteunt kwetsbare groepen en boort sociaal kapitaal aan. Met onze experts, expertise en best practices maken we mens en samenleving sterker én zelfredzamer. Dit doen we voor gemeenten, burgers, organisaties en instellingen.

Ben jij klaar voor Timpaan Welzijn?
Laat deze kans gerust bezinken, maar wacht niet te lang met reageren. Laat ons voor woensdag 4 april in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Stuur je brief naar sollicitaties@timpaangroep.nl. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes en een assessment. We streven naar een benoeming per 1 mei. De benoeming is voor een periode van een jaar, waarbij de mogelijkheid tot verlenging bestaat.

Meer weten?
Neem contact op met Focko Visser (Bestuurder) op telefoonnummer 06 53295467 of per e-mail (f.visser@timpaangroep.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.